Oplev Bryan Adams med band
i Augustenborg Slotspark


Kultur i Syd har gennem en årrække skabt tradition for at hyre nogle af rockmusikkens absolutte topnavne til at give koncert i den stemningsfulde park ved Augustenborg Slot.
 

Sommeren 2013 bliver ingen undtagelse. Den 25. maj byder pop-rock fænomenet Bryan Adams velkommen til en koncert, som vil fylde sommerhimmelen over Augustenborg med musik, og som vil kunne høres helt til Sønderborg.
 

Allerede i marts måned varmer Bryan Adams op til sommerkoncerten med en række mindre koncerter i København, Skive og Esbjerg. Her spiller han unplugged, uden band. Efter denne appetitvækker for sine danske fans vender han tilbage i maj måned med saft og kraft og hele sit band i ryggen.


Som entertainer er Bryan Adams kendt for at være en rigtig ”crowd pleaser”. Han nøjes ikke med at spille for sine fans – han skaber store, fælles oplevelser sammen med sit publikum.


Opvarmningen varetages af Sko & Torp og et andet dansk topnavn, som annonceres inden længe.


 

 


 

Billetsalg


Bestil billetter on-line - klik på BilletNet
BilletNet.dk og tlf. 7015 6565.

Du kan vælge mellem stå- og siddepladser samt VIP billetter, som inkluderer velkomstdrinks, en gourmet middag og reserverede siddepladser på tribunen, når koncerten går i gang. 

Læs mere om billetterne

T I D S P L A N

Kl. 17:00
Portene åbnes

Kl. 17:30
Sko & Torp 

Kl. 19:00
Tim Christensen
& the Damn Crystals

Ca. kl. 21 Bryan Adams and band

 

 

Bestil koncert nyheder


Navn
Email